Avantatges

Per què triar Més Espais

Fem que les organitzacions de l’economia social i solidària augmentin la seva capacitat financera; adaptant-nos a cada projecte. Una manera d’alliberar capital perquè s’inverteixi en fer créixer projectes socials dedicats als serveis d’atenció a les persones, en els àmbits de l’educació i la salut.

Un nou model d’inversió en equipaments, socialment responsable  que facilita l’accés a l’adquisició i promoció d’espais a les entitats d’iniciativa social i docent. Amb contractes a llarg termini i sempre amb l’opció de compra. I així és perquè els objectius de Més Espais són socials, ambientals i de bon govern.

Impulsem l’ESS des d’entitats financeres i inversors que formen part de l’ESS.

Quina és la situació actual?

Revertint la realitat, enfortint el sector social

Àmbits tan fonamentals com l’atenció a les persones es troben que, a mesura que les necessitats dels seus serveis augmenten, cada cop compten amb menys inversió pública i una oferta de places més reduïda.

Catalunya té un teixit empresarial social amb experiència i capacitat de gestió, però que es troba amb dificultat a l’hora d’invertir en nous equipaments. Un sector que cada vegada depèn més de capital privat, havent d’accedir a equipaments per mitjà de licitacions on el focus és el preu.

Més serveis, més espais = menys mercantilització

Sumem recursos i creixem

La societat demana més serveis per a aquelles persones que es troben en situació vulnerable.

El teixit social necessita poder innovar i créixer. I l’única manera de fer-ho és aconseguint els recursos necessaris per poder fer front a la demanda i a la mercantilització del sector, que l’únic que busca és maximitzar els seus beneficis a costa del treball digne.

Les organitzacions del sector social no tenen prou recursos per invertir en equipaments i poder fer créixer la seva activitat.

Més Espais neix com a instrument comú multiplicador de recursos de les entitats de l’economia social i el tercer sector; una eina que permet generar un model de gestió compromès socialment i mediambientalment.

Si sou una empresa social i voleu fer créixer el vostre projecte, ara és el moment. Contacteu amb nosaltres i comencem avui mateix a sumar forces!

Proyecte impulsat per: